Börja tjäna pengar på din blogg

Vi är många som drömmer om att kunna leva på vårt bloggande, tyvärr är det inte möjligt för alla men det är min bestämda åsikt att alla kan tjäna pengar på att blogga. Kanske som sagt inte så mycket att det är smart att säga upp sig eller hoppa av gymnasiet men åtminstone så pass mycket att det blir en bra extrainkomst.

För att göra det här tydligt direkt från början tror jag inte särskilt mycket på idén att starta en blogg för att tjäna pengar utan det handlar om att få ut det mesta av den blogg man redan har. På Naknasanningen.com finns en fullständig guide för dig som vill börja tjäna pengar på din blogg.

Etiketter: ,

13 kommentarer till “Börja tjäna pengar på din blogg”

 1. Tiffay skriver:

  Ja e ny här på bloggportalen men asso ja har registrerat min blogg o så men hur o när börjar man känna pengar? :o :s

 2. admin skriver:

  Det är en viss startsträcka för den som vill satsa på det förstås. Har du gått igenom artikeln i länken?

  För en någorlunda färsk blogg skulle jag nog föreslå att ta en titt på Google Adsense (Att ha Googleannonser på sin blogg alltså), det är riktigt lätt att komma igång.

 3. Tjana Pengar skriver:

  Det är inte bara genom bloggande man tjänar pengar på Internet. Det är endast de stora bloggarna som tjänar riktiga pengar… Folk som gör det endast för att tjäna pengar på det, och inte riktigt har någon genuine förkärlek till det klarar det aldrig.

 4. Anette Hultman skriver:

  Jag bloggar och har en och annan annons. Men främsta skälet är att via bloggen marknadsföra min affärsidé till andra. Det ger mer pengar i plånboken än annonser.
  Det är fullt möjligt att skapa en inkomst om man verkligen vill.
  /Anette

 5. therese j skriver:

  har hört att de där google Adsense att det mest är bluff?! att man bara få 10% av intäkterna & så..

 6. admin skriver:

  Nej, Adsense är definitivt inte en bluff. Naturligtvis tar Google en del men jag har för mig att de behåller 30% eller något sånt. Jag tycker att det är en klart rimlig andel med tanke på att utan deras insats så skulle det vara enormt mycket svårare att hitta och visa de här annonserna själv.

 7. Petter skriver:

  Adsense är riktigt bra att använda sig av! Bygg upp en bra blogg och placera ut adsense annonser, som dina besökare klickar på, så tjänar du pengar.

  Petter Hedman

 8. rebecka skriver:

  Hej undrar hur mycket man igentlige kännar på att blogga?
  Går på gymnasiet och skulle gärna få lite extra inkoms så man klarar sig :P
  ingen som kan säga ett belopp så ma vet? :)

 9. Spartacus skriver:

  Eller köp aktier i Google och tjäna på Adsense på så sätt. ^^

 10. BeataMorot skriver:

  Halloj:)

  Klart man skulle vilja tjäna pengar på sitt bloggande…å jag hade ”adsense” på min hemsida/blogg för ett antal år sedan. Trista var bara, att när det började rassla in lite pengar, så stängdes jag av…helt utan förklaring eller orsak…

  Men men….ska kolla in dina tips, och fundera på´t igen:)
  //Beata

 11. Johan Andersson skriver:

  Genom att bloppa kan man tjäna pengar på sin blogg eller hemsida. Kolla in sidan http://www.bloppit.se

  Där finns också en film som beskriver hur det går till.

 12. Dollars skriver:

  Finns en riktigt bra guide till hur man tjänar pengar på nätet på

  http://pengar.gratisportalen.com/

  har följt den ett par veckor nu , går riktigt bra för mig , 1700kr in varje månad , inget man kan leva på men riktigt nice.

 13. Svar till rebecka: Om du har en inriktad blogg på något intresse som har ett ganska högt kommersiellt värde och har ungefär 100 besökare per dag så tjänar du ca: 10 kr per dag. 300 kr extra i månaden alltså. Detta med Adsense. :)

Lämna en kommentar