Gratis Spel på din Blogg

Gratis Spel på nätet är väldigt populärt, det kan dessutom vara ett väldigt bra sätt att hålla dina bloggläsare nöjda. Det finns faktiskt ganska många ställen där du kan hitta spel som du helt enkelt kan återpublicera på din blogg.

Idag byggs det väldigt många gratis spel och de allra flesta byggs i Flash. Det gör att det är väldigt enkelt att återpublicera dem på sin egen blogg. Många siter som är stora på gratis spel idag, som Armor Games och Addicting Games till exempel låter dig bädda in spel i dina egna poster.

Det hela är väldigt enkelt men hur man gör beror lite på vilken bloggtjänst man har sin blogg på. I nästan alla fall är det inte svårare än att man klistrar in en liten kodsnutt som kommer med spelet och vips så har man något som både är kul och kan locka fram nya besökare. Ett vanligt sätt att attrahera nya besökare är att skriva sk Walk Throughs till dessa spel. Posta spelet i samband med att du berättar hur du gjorde för att klara ut hela.

Ställen där du kan hitta gratis spel

De två siterna som redan tidigare nämnts, Armor Games och Addicting Games har båda sektioner där du kan hitta gratis spel att posta på din egen blogg. Det finns förstås fler men de här är de två största.

3 kommentarer till “Gratis Spel på din Blogg”

  1. Andreas skriver:

    Jag vill ha spel till min blogg……….

  2. svensk casino skriver:

    Jag gillar din hängivenhet towords spel.

  3. Susan skriver:

    Hej! var kan man hitta gratis spel som jag kan lägga på min blogg?

Lämna en kommentar