Så fuskar dom på Bloggportalen

Bloggportalen är Aftonbladets stora bloggportal och Magnus Bråth (som också är skribent på den här bloggen) avlöjar i sin blogg hur det går till när storfuskarna fuskar på Bloggportalen. Knepet är lika enkelt som det är fult och genialt. Fuskarna ser helt enkelt till att deras namn eller en annan passande sökfras hamnar på de mest populära sökningarna genom att själva skicka trafik till sökresultatet.

Det här kan göras genom att man länkar till det och skickar sina egna besökare dit eller att man får tag på trafiken någon annan stans ifrån. Ett väldigt lätt sätt att snabbt få massor av besökare till bloggen. Frågan är om det är vidare etiskt. Det handlar om helt vanligt fusk och sökningarna behöver inte alls vara särskilt populära egentligen.

Etiketter: ,

6 kommentarer till “Så fuskar dom på Bloggportalen”

 1. Michaela skriver:

  Min allmänna åsikt är att dessa borde skaffa sig ett riktigt jobb, inte sitta och rekommendera kläder som en annan byter trosor.

 2. Cecilia skriver:

  Hej! Jag vill avsluta mitt konto hos er. Går det? Tack på förhand. /Cecilia

 3. THE TOUCHER skriver:

  Det finns många fuskare på Bloggportalen har jag märkt.

 4. Ansa skriver:

  Gå in på min blogg! :) <3
  Du kommer inte att ångra dig! :D

 5. Kungabloggen skriver:

  Vi på kungabloggen fördömmer skarpt ett sådant bedrägligt förfarande, men så bygger också vår verksamhet på folkets hovsamma förtroende för vårt arbete med att förstärka monarkin.

 6. nadia skriver:

  Michaela: Det är trevligt att du har tid att sitta och hänga på den här sidan om du nu inte vill läsa några bloggar.
  Du är som dom bittra människorna som postar arga kommentarer i min blogg för att dom tycker att mina åsikter inte är rätt.

Lämna en kommentar