En hemförsäkring är inte ett krav att ha men det är något som är starkt rekommenderat oavsett hur du bor. Förr var alla försäkringar väldigt lika varandra och de gick inte att anpassa efter varje individ. Detta är något som idag har börjat förändras med det nya och moderna försäkringsbolaget Gofido.

Gofido är ett nytt försäkringsbolag som anpassar hemförsäkringen efter dig och din situation. Därmed är detta en utmärkt försäkring att börja med för dig som är yngre och kanske precis börjat driva din egen blogg. Med tiden kan du enkelt utöka din försäkring när du har fler saker såsom barnvagn eller golfklubbor som du vill lägga till i försäkringen. Läs mer på gofido.se.

Försäkra det du behöver ha försäkrat

hemförsäkringEn hemförsäkring finns till för att skydda dig, ditt hem och dina saker. I många av de traditionella större försäkringsbolagen finns det ett grundskydd där de räknar in mängder av saker som du kanske inte har och du behöver betala för mycket i onödan. Med Gofido hjälper vi dig så att du alltid har rätt försäkring för dig, med andra ord behöver du inte oroa dig för att du ska vara över- eller underförsäkrad. Gofido håller koll på din försäkring åt dig och när något i din livssituation ändras ser vi till att även din försäkring gör det. En enkel hemförsäkring som passar alla.

Viktigt med hemförsäkring

En hemförsäkring är än idag inte obligatoriskt vilket kan innebära ett stort problem för de som drabbas av en allvarlig skada i hemmet eller i värsta fall orsakar skador på grannarnas hem. Nästan var tionde hyresgäst idag saknar hemförsäkring och blir allvarligt ekonomiskt drabbade när olyckan är framme. Ett problem har visat sig vara att många hyresgäster tror att hemförsäkring ingår i hyresavtalet. Så är alltså inte fallet och alla måste skaffa sin egen hemförsäkring för att alltid kunna känna sig säkra i hemmet. Gofido har hemförsäkringar anpassade för dig som bor i hyreshus eller bostadsrätt och du betalar endast för de saker du faktiskt äger. En försäkring som den ska vara – enkel, billig och trygg!