Efva Attling har mycket att lära oss som vill bli entreprenörer och skapare. Hon började själv som fotomodell men har en karriär inom både dans, sång och nu även som formgivare. Efva Attling har en egen formgivarstil som tagit hennes smyckesmärke till nya höjder och idag är hennes vigselringar populära att lova sin eviga kärlek med.

Visste du också att Efva Attling varit med och skapat statyetterna för Grammisgalan och Polarpriset? Det tycker vi på bloggportaten.se är ett tecken på att man är högt ansedd konstnär och därför vill vi idag ägna oss åt att skriva, inspireras av och hylla den här fantastiska stjärnan som tagit många av oss med storm. Vad är egentligen nyckeln till hennes framgång, om man ser till hennes väldigt starka brand? Det försöker vi reda ut i den här texten.

Efva Attlings förlovningsringar

Förlovningsringarna som Efva Attling designar har en speciell karaktär och är mycket omtyckta. De går att köpa i både guld, silver och även med diamantdetaljer. Kanske är hennes popularitet i kombination med hennes säregna talang för formgivning en viktig framgångsfaktor för hennes märke. Hon har ett starkt brand bara genom att använda sitt namn i det hon gör, vilket är smart och något man kan lära sig av. Att samspelet mellan musik, konst och foto syns och andas i hennes smyckesdesign är den uppenbara framgångsfaktorn för Efva Attling. Hon anses även vara en stilikon. Här kan du läsa mer om hennes framgångssaga och hennes egen inställning till sitt yrke.

Efva Attling kommer från en stor musikalisk familj och har fyra systrar. Därför är det kanske inte konstigt att hennes smycken och förlovningsringar har den där attityden och karaktären som vi alla älskar. Förutom att designa ringar och örhängden i sin studio designar hon även glasögon och glas. Idag är hon gift med Eva Dahlgren, folkkär artist och sångerska. Bättre powercouple är svåra att hitta, med andra ord.

Just nu är Efva Attling aktuell med en konstutställning tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. Läs mer om den här!