Det finns många olika sätt att marknadsföra ett företag på, men något som är ytterst effektivt är att använda sig av profilprodukter. Särskilt kläder är mycket uppskattade gåvor som dessutom ger företaget god exponering. Läs mer om det här!

Att synas är otroligt viktigt för alla företag oavsett typ av verksamhet. Den som inte syns finns helt enkelt inte på marknaden, åtminstone inte i kundens ögon (eller medvetande heller för den delen). Ett fiffigt sätt att sprida företagets budskap är att använda sig av profilkläder som dessutom utgör mycket uppskattade presenter. Genom att satsa på välriktad marknadsföring finns mycket att tjäna och det kan ge en hel del valuta för de slantar som satsas. Vad för sorts profilkläder kan ni då satsa på? Det ska vi titta på nedan.

Kläder med bra synlighet

Utan tvekan är de kläder som ger den bästa synligheten de som använder verkligen vill ha på sig. Oönskade kläder hamnar i en låda som bäst och där gör de ingen nytta. Ha därför detta i åtanke vid val av just profilkläder; det ska vara något som kommer användas. Här gäller det därför att satsa på kläder av god kvalitet och med snygg design för att de ska uppskattas till fullo av användaren.

Några populära klädesplagg som lämpar sig för tryck är:

  • Hoodies, eller huvtröjor som de också kallas. En skön och varm tröja som passar lika bra på höstens promenader som hemma i soffan. Blir lätt ett favoritplagg som plockas fram regelbundet.
  • T-shirts. Populär som antingen undertröja eller precis som den är under årets skönare dagar. En skön t-shirt närmast kroppen betyder mycket för välbefinnandet.
  • Mössor. En produkt som innebär hög synlighet vad gäller tryck och liknande profilering. Förutom att fungera värmande under höst, vinter och vår är mössan samtidigt ett plagg som ger oss identitet på olika sätt.
  • Jackor. Ett ytterplagg som alltid har en hög synlighet och används, förstås, främst under den lite kallare delen av året. Exempelvis är så kallade skaljackor alltid populära, eftersom de är lätta och bekväma.
  • Pikétröjor. Det lite stiligare alternativet till en t-shirt på grund av kragen. Ett stadigt uppskattat plagg som är mycket användbart.